Loading...

Doprava a platba

Doprava

PPL kurýr - doručení                                     od 154Kč
Do dvou dnů, zásilka je pojištěna do výše ceny zboží, GSL informuje zákazníka telefonicky o době doručení, možnost přesměrování zásilky na výdejní místo PPL Parcelshop, hmotnost zásilky do 30 kg.Objednávku je možné uhradit přepravci v hotovosti, případně platební kartou.


GLS kurýr – doručení                                  od 99Kč
Do dvou dnů, zásilka je pojištěna do výše ceny zboží, GLS informuje zákazníka telefonicky o době doručení, hmotnost zásilky do 30 kg. Objednávku je možné uhradit přepravci v hotovosti, případně platební kartou.

Česká pošta Balík Do ruky - doručení
     od 119Kč

Do dvou dnů, zásilka je pojištěna do výše ceny zboží, Česká pošta informuje zákazníka o přijetí zásilky a době doručení, hmotnost zásilky do 30 kg.

Zásilkovna - osobní odběr                         od  59Kč
Zboží je zpravidla doručeno do dvou dnů na vybrané výdejní místo, kde si zásilku osobně převezmete. Informaci o tom, že je zásilka připravena k předání dostanete emailem. Maximální hmotnost zásilky je 5 kg včetně obalu (hmotnost zboží do 4,5 kg). Objednávku je možné uhradit v hotovosti, případně platební kartou.

 WE|DO  Kurýr                                             od 79kč

Kurýr WE|DO se Vám pokusí objednávku doručit následující pracovní den po jejím odeslání. Přibližnou hodinu doručení Vám oznámí SMS zprávou. Objednávku je možné uhradit přepravci při doručení platební kartou. Nadrozměrné zásilky je možné doručit pouze kurýrní službou WE|DO, nebo GLS.

Platba

Na dobírku

Nejvyužívanější způsob platby. Peníze za zboží platíte až při převzetí zboží poštovnímu doručovateli (kurýrovi) nebo na poště či výdejním místě.

Bankovním převodem

Po obdržení Vaší objednávky Vám zašleme číslo účtu, variabilní symbol a QR. QR platba Vám usnadní vyplnění platebního příkazu v mobilní bankovní aplikaci, nebo platbomatech. Už nebudete muset složitě přepisovat číslo účtu, variabilní symbol a další údaje, když budete chtít zaplatit fakturu. Stačí vyfotit QR kód chytrým telefonem a platební příkaz v bankovní aplikaci se vyplní automaticky. Zboží zaplatíte předem na náš bankovní účet vedený u Fio banky.  Po obdržení platby odesíláme zboží s tím, že Vám sdělíme termín, kdy zásilka dorazí.